Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuerne Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Hurtigboller


8 boller

 

 
  1. Kom de to slags mel i rørskålen (til køkkenmaskinen, hvis du bruger det - anbefales)

  2. Hæld mælken i en plasticskål med låg og smuldr gæren i. Opvarm til 50º i mikroovnen (1/2 min).

  3. Hæld honning og salt i mælken, og held det i melet mens maskinen kører med dejkroge (lav hastighed). Ælt i 2 minutter.

  4. Dæk skålen med et viskestykke og lad det hæve et varmt sted i 30 min

  5. Slå dejen ned og ælt den igennem 2 min.

  6. Form til 8 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Dæk med viskestykke og lad hæve et varmt sted i 30 min.

  7. Varm ovnen op til 240°.

  8. Pensl bollerne med koldt vand og sæt dem straks i ovnen.

  9. Bag i 15 min

  10. Afkøl på en rist

Note  Kan fryses (hvis der skulle bliver nogle til overs).

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2024  -  Opdateret 21-08-2024