|
Hurtigboller
8 boller
-
Kom de to slags mel i rørskålen (til køkkenmaskinen,
hvis du bruger det - anbefales)
-
Hæld mælken i en plasticskål med låg og smuldr gæren i.
Opvarm til 50º i mikroovnen (1/2 min).
-
Hæld honning og salt i mælken, og
held det i melet mens maskinen kører med dejkroge (lav hastighed). Ælt i 2
minutter.
-
Dæk skålen med et viskestykke og lad
det hæve et varmt sted i 30 min
-
Slå dejen ned og ælt den igennem 2 min.
-
Form til 8 boller og sæt dem på en bageplade med
bagepapir. Dæk med viskestykke og lad hæve et varmt sted i 30 min.
-
Varm ovnen op til 240°.
-
Pensl bollerne med koldt vand og sæt dem straks i
ovnen.
-
Bag i 15 min
-
Afkøl på en rist
Note Kan fryses (hvis der
skulle bliver nogle til overs). |
|
|