Opskrifter og råvareleksikon: FEBRUAR

|
|

Februars danske råvarer
|
-
Fisk:
Aborre,
fjæsing, gedde,
havtaske,
kaviar,
laks,
stenbiderrogn,
torsk,
torskerogn
- Frugt:
pære,
æble
(Belle
de Boskoop,
Elstar, Ingrid
Marie,
Jonnagold,
Mutzu)
-
Grønt:
Fennikel,
grønkål,
japanræddike, jordskok,
gulløg,
hvidkål, kartoffel,
knoldselleri,
pastinak,
persillerod,
porrer,
rosenkål,
rødbede,
rødkål,
rødløg,
skorzonerrod
- Krydderurter:
Kørvel,
løvstikke
- Kød:
Lam
-
Skaldyr:
Kammusling,
musling,
østers
- Svampe: Kantarel,
morkel
- Vildt: (intet i denne måned)
|
|
|
|
|
|