Sous vide 2.0: 464 sider med opskrifter, baggrund, tips og tricks.
Verdens største og mest ambitiøse bog om emnet med både teori og
praksis, overskueligt og let tilgængeligt.
Sous vide-håndbogen beskriver ALLE tilberedninger, med 500 nye fotos og masser af tips og tricks
til et
perfekt resultat hver gang. Ingen teori
– kun praksis.
Nytårsmenu 2023:
2 slags torsk og 3 slags rødbede, Gazpacho med
jomfruhummerhaler, Beef wellington med knuste kartofler,
slikporrer og rødvinssauce, 3 slags is med chokoladepynt
Nytårsmenu 2015:
Torske-symfoni, ærtesuppe med cremant, Mathias' vildsvinepølse, rådyrryg
med rødvinsglace og ribs/chokolade-islagkage.
Nytårsmenu 2009:
Fest-bouillabaisse, trøffelæg, rådyrryg og islagkage.
Nytårsmenu
2007 med bl.a. Sukkersaltet torsk med
peberrodsis, Indbagt kronhjorteryg og
honningkage.
Nytårsmenu
2005 med bl.a. hummerbisque, kalvemedaljon og
nøddecremekage
Nytårsmenu 2003 med bl.a. foie gras, oksetatar og
chokolade-kage med passionsfrugtcreme.