Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Salat med selleri, druer og valnødder


Til 10 personer som lille forret

Alle vægtangivelser = klargjort vægt

 

  • 200 g (af 1/2) knoldselleri

  • 200 g grønne druer

  • 70 g smørristede valnødder (eller mandler)

  • 200 g hjertesalat

  • Vinaigrette med lidt honning

 
  1. Damp knoldselleri ved 70°/14:00

  2. Skær 2 cm skiver, skær i 2x2x8 cm stave så der bliver ialt 200 g.

  3. Skær druerne over på langs.

  4. Riv hjertesalaten i grove stykker.

  5. Pisk en vinaigrette sammen og pisk lidt honning i. Smag til med salt og peber.

  6. Bland alt undtagen nødder og anret med nødderne drysset på til sidst.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2024  -  Opdateret 21-08-2024