Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Squashruller


10 personer som forret (eller som tilbehør)

 

  • 1000 g (ca. 5 stk) squash
  • 30 g olivenolie
  • 200 g ricotta
  • 2 g tørret merian
  • 125 g kogt skinke
  • 20 g rucola
  • 30 g hakkede (evt. ristede og saltede) mandler
  • salt og peber

Squash

  1. Fjern enderne på courgetterne og skær dem i 4 mm skiver på en mandolin
  2. Pensl en grillplade med olie og grill skiverne M230° 2+2 min til de har fået striber men ikke er blevet helt bløde.
  3. Læg halvdelen af skiverne tæt sammen på bagepapir til en ca. 40 cm bred firkant.
  4. Gør det samme med den anden halvdel.

Cremefyldet

  1. Rør ricottaen sammen i en skål med merian og smag til med salt og peber.

Samling

  1. Fordel 1/4 af cremen med en spatel på squashfladen.
  2. Fordel halvdelen af de hakkede nødder og rucola.

  1. Fordel halvdelen af skinken (kan udelades hvis rullerne skal bruges som tilbehør til kød).
  2. Fordel endnu en 1/4 af cremen med en spatel på skinkefladen.

  1. Rul forsigtigt courgetterullen sammen med bagepapiret. Buk enderne af bagepapiret ind over rullen efter halvdelen, så enderne rulles med den sidste halvdel og rullen lukkes.
  2. Gentag med den anden rulle.
  3. Sæt courgetterullerne i køleskabet i et par timer så de stivner lidt og lettere kan skæres ud.

 

Skær i 3-4 cm tykke skiver med en meget skarp kniv (f.eks. en laksekniv)

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2024  -  Opdateret 21-08-2024