Fjern enderne på courgetterne og skær dem i 4 mm skiver på en mandolin
Pensl en grillplade med olie og grill skiverne M230° 2+2 min til de har
fået striber men ikke er blevet helt bløde.
Læg halvdelen af skiverne tæt sammen på bagepapir til en ca. 40 cm bred
firkant.
Gør det samme med den anden halvdel.
Cremefyldet
Rør ricottaen sammen i en skål med merian og smag til med salt og peber.
Samling
Fordel 1/4 af cremen med en spatel på squashfladen.
Fordel halvdelen af de hakkede nødder og rucola.
Fordel halvdelen af skinken (kan udelades hvis rullerne skal bruges som
tilbehør til kød).
Fordel endnu en 1/4 af cremen med en spatel på skinkefladen.
Rul forsigtigt courgetterullen sammen med bagepapiret. Buk enderne af
bagepapiret ind over rullen efter halvdelen, så enderne rulles med den
sidste halvdel og rullen lukkes.
Gentag med den anden rulle.
Sæt courgetterullerne i køleskabet i et par timer så de stivner lidt og
lettere kan skæres ud.
Skær i 3-4 cm tykke skiver med en meget skarp kniv (f.eks. en laksekniv)