|
Rejecocktail med Thousans Island-dressing
Forret til 10 personer
-
Thousand Island-dressing
-
120 g mayo
-
85 g ketchup
-
1 hårdkogt æg, finthakket
-
10 g worcestershire
-
10 g citronsaft
-
25 g cornichoner, finthakkede
-
25 g forårsløg, finthakkede
- 600 g rejer, tilberedte (f.eks. 60°/0:45)
- 300 g (ca. et halv hovede) iceberg-salat
- 2-3 kviste
dild
til pynt
-
10 halve skiver landbrød
-
peber
|
|
- Kog ægget 8-10 min, køl det af og hak det.
- Bland Thousand Island-dressingen og sæt den på køl.
- Tilbered rejerne og lad dem køle af (de smager af mest ved
stuetemperatur).
- Skyl, tør og snit salaten i 6-8 cm lange, tynde strimler
- Skyl dilden, dup den tør med køkkenrulle og fjern grove stilke.
- Anret i portionsglas
-
25 g thousand island-dressing i bunden
-
35 g icebergsalat ovenpå
-
50 g rejer øverst
- Pynt med en dild og kværn lidt peber over.
Server med en halv skive brød til. |
|
|