Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Rejecocktail med Thousans Island-dressing


Forret til 10 personer 

 

  • Thousand Island-dressing
    • 120 g mayo
    • 85 g ketchup
    • 1 hårdkogt æg, finthakket
    • 10 g worcestershire
    • 10 g citronsaft
    • 25 g cornichoner, finthakkede
    • 25 g forårsløg, finthakkede
  • 600 g rejer, tilberedte (f.eks. 60°/0:45)
  • 300 g (ca. et halv hovede) iceberg-salat
  • 2-3 kviste dild til pynt
  • 10 halve skiver landbrød

  • peber

  1. Kog ægget 8-10 min, køl det af og hak det.
  2. Bland Thousand Island-dressingen og sæt den på køl.
  3. Tilbered rejerne og lad dem køle af (de smager af mest ved stuetemperatur).
  4. Skyl, tør og snit salaten i 6-8 cm lange, tynde strimler
  5. Skyl dilden, dup den tør med køkkenrulle og fjern grove stilke.
  6. Anret i portionsglas
    1. 25 g thousand island-dressing i bunden
    2. 35 g icebergsalat ovenpå
    3. 50 g rejer øverst
  7. Pynt med en dild og kværn lidt peber over.

Server med en halv skive brød til.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2024  -  Opdateret 28-03-2024