|
Umbrien-suppe med linseblanding
6-8 personer som hovedret, giver
ca. 4 liter. Ca. 25 kr/person.
-
Forberedelse
-
Rengør/skræl grøntsagerne og
skær dem i små tern på ½ x ½ cm.
-
Skær pancetta (bacon) i små tern ½ x ½ cm.
-
Tilberedning
-
Svits pancetta og grøntsagerne (ikke tomaterne) i olien
i en stor gryde til de tager lidt farve (5 min)
-
Tilsæt linseblandingen, hønsefond, 2,5 l
vand, tomater og evt.
parmesanskorpe.
-
Kog op, skum af, og skru ned (10 min)
-
Kog videre ved sagte varme (det skal småboble) i 45 min (se kogetid på
posen med tørrede linser etc.). Rør rundt nu og da, for især til sidst kan
det brænde på.
-
Smag til med salt og
peber.
-
Fjern parmesanskorpen og server i dybe
tallerkener med et drys parmesan og dryp af olivenolie.
|