Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Tortilla-portion med kartoffel


8 portioner, tilbehør til hovedret
 

  • 400 g mellemstore kartofler i 2 x 2 cm tern

  • 50 g gulløg i tynde skiver

  • 20 g olivenolie

  • salt og peber

     

  • 325 g (ca 6 store) æg

  1. Kartoffeltern, løgskiver og olie blandes i en stor skål og smages til med salt og peber.

  2. Blandingen brunes i en stor pande under låg ved mellemvarme (M160°) i 15 min. Ryst blandingen nogle gange undervejs.

  3. Fordel blandingen i 8 ovnfaste, smurte portionsskåle/muffinforme (75 g i hver). Tryk den lidt sammen og nedad.

  4. Pisk æggene sammen med lidt salt og peber og fordel i formene (.

  5. Bages i ovnen ved R130° (60% kombivarme) til en kernetemperatur på 70° (ca. 15 min).

Kan også serveres som en forret/frokostret med en frisk gørn salat.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2024  -  Opdateret 21-08-2024