Delene samles i en foodprocessor (eller med en kniv i
en skål) - pas på, det ikke bliver varmt. Dækkes med film og hviler på køl i mindst 1 time. Alternativ: Brug færdig butterdej (450 g).
Tænd ovnen på 185° undervarme.
Rulles tyndt ud på et melpudret bord og lægges i en
smørsmurt tærteform (25 cm i diameter og 6-8 cm høj).
Dæk kanten med sølvpapir så den ikke bages så meget.
Dæk med bagepapir og keramikkugler/ris.
Forbages ved 185°/0:20 (Miele undervarme).
Tag ud, fjern bagepapir og
kugler/ris.
Fyld
Ost,æg, fløde og youghurt piskes sammen og broccoli og porrre røres i.
Smag til med salt og peber.
Massen fordeles i den forbagte bund.
Bages 185°/0:35 (Miele undervarme).
Serveres med grøn salat og evt. fisk eller
kylling.