Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Tid/temp. Udstyr Processen Marinering Opbevaring Laks Mørbrad Links

Kurser om sous vide

i Meyers Madhus i København - læs mere her

Sous Vide-kurser i Meyers Madhus

Sous vide: Grønt

 
  • * = Afprøvet med succes i Sous Vide Supreme Demi vandovn
  • ** = Afprøvet med succes i LaVide LV50 cirkulationsvarmer
Vægt

Slut-temp

Tid kerne Tid mørne Tid total Ekstratid
fra frost
Saft-tab Noter
Asparges, grønne eller hvide   85° 0'15 0'00 0'15     Forberedelse: Skræl.
Bambusskud, friske   80°           Forberedelse: Skræl og skær i 3 cm store stykker. 6T?

** Beder, 5mm skiver

  85°     0'45     25M?
Bladbede, stængler   88°           25M?

** Bladselleri, stængler

  85°     0'45      
Daikon-radise   85°           Forberedelse: Skræl og skær i 5 cm store stykker. 25M?

** Fennikel, halveret

  85°     0'45     30M?

** Forårsløg

  85°     0'45     30M?
Gulerødder, små   85°           40M?

** Gulerødder, store

  85°     0'45     Forberedelse: Skræl. 45M?

** Jordskokker

  85°     0'45     Forberedelse: Skræl evt. og skær i 5 cm store stykker. 1T?
Julesalat   88°           50M?

** Kartofler

  85°           Forberedelse: Skræl og skær i mundrette stykker
Knoldselleri   85°           Forberedelse: Skræl og skær i 5 cm store stykker. 90M?
Kålrabi   88°           Forberedelse: Skræl evt. og skær i 5 cm store stykker. 90M?
Kålroe   85°           Forberedelse: Skræl og skær i 5 cm store stykker. 1T?

** Løg, gule

  88°     0'45     Forberedelse: Pil og skær over. 45M?

** Løg, røde

  88°     0'45     Forberedelse: Pil og skær over. 45M?

** Løg, skalotte-

  85°     0'45     Forberedelse: Pilles. 90M?
Løg, perle-   85°           1T?
Majroe   85°           Forberedelse: Skræl og skær i 5 cm store stykker. 35M?

** Majskolbe

  75° 0'45 0'15 1'00     Eftergrill evt. kort. Prøv 60° i 15M.
Palmehjerter   85°           Forberedelse: Skræl. 90M?

** Persillerod

  85°           Forberedelse: Skræl.

** Porre

  85°     0'45     Forberedelse: Rens, skyl og fjern roder. Skær i 5 cm store stykker. 50M?
Rødbeder, små   85°           1T?

** Rødbeder, store

  82°     0'45     Forberedelse: Skær i 5 cm store stykker. 1T?
Skorzonerrod   88°           Forberedelse: Skræl og skær i 5 cm store stykker. 15M?
Squash, små   65°           40M?
Squash, store   90°           Forberedelse: Skræl og skær i 5 cm store stykker. 15M?
Svampe   90°           10M?
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016