Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Tid/temp. Udstyr Processen Marinering Opbevaring Laks Kød Links

Foto-eksempler: Svinemørbrad


 

Svin, mørbrad (ikke tilberedt)

Råt stykke

 

Sous vide 2.0 - ny bog med opskrifter, tips og tricks

--> Læs mere om bogen her.

 

Se alle vinkelstykker Se alle svitsede vinkelstykker

56° i 3T

 

Svin, mørbrad. 56° i 30M Svin, mørbrad. 56° i 30M. Stegt.

60° i 3T

Svin, mørbrad. 60° i 30M Svin, mørbrad. 60° i 30M. Stegt.

66° i 3T

Svin, mørbrad. 66° i 30M Svin, mørbrad. 66° i 30M. Stegt.

 

Foto-eksempler: Oksetværreb (short ribs)


  Okse, tværreb (ikke tilberedt)

Råt stykke

 

Se alle stykker  

60° i 3T

 

 

70° i 3T

 

88° i 7T

 

 

 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2024  -  Opdateret 04-02-2024