Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Tid/temp. Udstyr Processen Marinering Opbevaring Laks Mørbrad Links

Kurser om sous vide

i Meyers Madhus i København - læs mere her

Sous Vide-kurser i Meyers Madhus

Sous vide: Frugt

 
  • * = Afprøvet med succes i Sous Vide Supreme Demi vandovn
  • ** = Afprøvet med succes i LaVide LV50 cirkulationsvarmer
Vægt

Slut-temp

Tid kerne Tid mørne Tid total Ekstratid
fra frost
Saft-tab Noter
Abrikos   88°           Forberedelse: Skrælles, deles og stenen fjernes. 15M?
Ananas   75°           Forberedelse: Skrælles og kernen fjernes. Skæres i terninger. 60M?
Banan med skræl   88°           12M?
Blomme, udstenet   75°           20M?
Fersken   88°           Forberedelse: Skrælles og kernerne fjernes. 15M?
Kaki-frugt   88°           Forberedelse: Stilken fjernes og frugten deles i 4. 20M?
Kirsebær, hele   88°           7M?
Tranebær, hele   88°           45M?
Mango   75°           Forberedelse: Skrælles og stenen fjernes. Skæres i terninger. 10M?
Melon, Cantaloupe   53°           Forberedelse: Skrælles og kernerne fjernes. Skæres i terninger. 15M?
Nektarin   88°           Forberedelse: Skrælles og kernerne fjernes. 12M?
Vindrue   83°           10M?
Æble   88°           Forberedelse: Skrælles og kernehuset fjernes. 45M?
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017