Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Tid/temp. Udstyr Processen Marinering Opbevaring Laks Mørbrad Links
Sous vide 2.0 - ny bog med opskrifter, tips og tricks

--> Læs mere om bogen her.

 

 

Oversigt

1. vakuumering

2. Vandbadet (SousVide)

3. Færdiggørelse

 

 

SousVide-processen 2: Vandbadet (SousVide)


Vandbadet skal

  1. Tilberede emnet til den ønskede (kerne)temperatur
  2. Evt. mørne emnet ved fortsat tilberedning

Fremgangsmåde

  1. Varm badet op til den ønskede temperatur (se SousVide: Tid og temperatur)
  1. Læg emnet i badet og start tidtagningen
  1. Tag emnet op når tiden er gået.

 

 

Hvis emnet IKKE skal serveres eller tilberedes yderligere med det samme, kan det typisk holde sig i 1-2 uger, hvis køles ned med det samme og opbevares ved 0-3°.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2024  -  Opdateret 04-02-2024