Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikkerr SousVide Register

Udskæring

Parmegiano

Sofiemad

 

 

Tabeller

Pålægsm

Mandolin

Udskæringer

Forende

Bryst

Ryg

Bagende

Hale

Udskæringer af okse: Ryg (forrest)


Yderside

Højrebssteg

 

Kotelet (udskæres af højrebssteg)
Højrebssteg uden ben Entrecotestykke (af højrebssteg uden ben)

 

Entrecote (udskæres af entrecotestykke)

Inderside

Filet

 

Bøf (udskæres af filet)

 
Rib Højreb
Fillet, marbled Filet, marmoreret
Ribeye steak Ribeye
Fillet, with fat Filet med fedt
Fillet without fat Filet uden fedt
Fillet steak Bøf
Entrecote Entrecote
Rib steak Kotelet
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2024  -  Opdateret 04-02-2024