Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
fisk frugt grøntsager kød mælkeprod kolonial andet  drikkevarer

Peber, hvid (Sarawak, Borneo)

Krydderier


Latin piper nigrum
English pepper
Deutsch pfeffer
Francais  poivre
Italiano pepe bianco
Spaniol
Længde
Vægt
Se også: Peber, sort
Hvid peber, Sarawak, Borneo
Kendetegn Hårde, tørre. Denne udgave fra Borneo er ren og vinøs i smagen og er lidt stærkere end normal hvid peber.
Sæson
Område Malabar, Indien
Kvalitet
Portionsstørrelse 
Holdbarhed Næsten ubegrænset i lukket beholder, bør først kværnes/stødes umiddelbart før brugen
Tilberedning Knuses/males - evt. hel i supper, fonde etc. (filtreres væk efter brugen)
Typisk ret Denne udgave af hvid peber er god til supper og asiatiske retter.
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2018  -  Opdateret 31-12-2017