Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
fisk frugt grøntsager kød mælkeprod kolonial andet  drikkevarer

Peber, hvid (fra Malabar, Indien)

Krydderier


Latin piper nigrum
English pepper
Deutsch pfeffer
Francais  poivre
Italiano pepe bianco
Spaniol
Længde
Vægt
Se også: Peber, sort
Hvid peber, Malabar, Indien
Kendetegn Hårde, tørre. Hvide peberkorn er normalt en anelse mildere end sort peber, men denne er høstet yngre end normalt, og er derfor lidt stærkere i smagen. Denne udgave fra Malabaer i Indien regnes for en af de fineste.
Sæson
Område Malabar, Indien
Kvalitet
Portionsstørrelse 
Holdbarhed Næsten ubegrænset i lukket beholder, bør først kværnes/stødes umiddelbart før brugen
Tilberedning Knuses/males - evt. hel i supper, fonde etc. (filtreres væk efter brugen)
Typisk ret Denne udgave af hvid peber er så stærk, at den passer godt til kødretter.
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2018  -  Opdateret 31-12-2017