Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
fisk frugt grøntsager kød mælkeprod kolonial andet  drikkevarer

Hestebønner, tørrede

Bælgfrugter


Latin vicia faba
English windsor beans, horse beans, broad beans, faba beans, fava beans 
Deutsch saubohnen, pull bohnen, ackerbohnen, dicke bohnen 
Francais  fèves
Italiano fava secca
Spaniol
Længde
Vægt

Kendetegn Findes også friske
Sæson
Område
Kvalitet
Portionsstørrelse 
Holdbarhed
Tilberedning Sættes i blød i 3 gange så meget koldt vand i 1/2-1 døgn. Vandet smides væk.
Typisk ret Koges med eller uden skind i ca. 1/2 time (efter i blødsætning). Bruges i supper og sammenkogte retter (hel eller moset til puré).
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017