Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
fisk frugt grøntsager kød mælkeprod kolonial andet  drikkevarer

Agar-agar

Gelering


Latin
English Agar agar
Deutsch
Francais 
Italiano  
Spaniol
Pr. 100 g ca. 100 DKK
Forhandler helsebixen.dk

Xanthan Gum

Beskrivelse Gelerings/tykningsmiddel af algeudtræk.
Anvendelse Tykner iscreme, supper, marmelader etc.

50 g af den kolde væske røres op med Agar-agar, tilsættes den øvrige væske og koges i ca. 2 minutter under omrøring. Den størkner ved ca. 50° og bliver fast ved afkøling.

Smag Smagløs
Holdbarhed  
Tilberedning Ca. 5-10 g pr. liter væske
Typisk ret  
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017