|
Latin |
euphoria longana |
English |
logan |
Deutsch |
|
Francais |
|
Italiano |
|
Spaniol |
|
|
|
Længde |
3 cm |
Vægt |
g |
|
|
|
|
Kendetegn |
Brun-rødlig, let lodden tynd skal om
saftigt, glat gråligt kød og en sten inderst. Frisk, let
sødlig smag. |
Sæson |
NOV-JUL |
Område |
Kina, sydøstasien (Indonesien, Thailand
og Malaysia) |
Kvalitet |
Moden når skallen er gulorange til brun |
Portionsstørrelse |
|
Holdbarhed |
1 uge på køl i plastpose |
Tilberedning |
SKær en snit i skallen og pil den af med
fingerene. Kan udstenes med en kirsebærudstener (eller
man kan spytte stenen ud når man spiser frugten). |
Typisk ret |
Desserter (sammen med vanilleis) eller i
frugtsalat. Også i wokretter. |
|
|
|
|
|