Latin |
|
English |
chine |
Deutsch |
kamm, schweinekamm |
Francais |
échine de porc |
Italiano |
|
Spaniol |
espinazo, carne de porcina |
![](../../images/hvid_10x10.gif) |
|
Længde |
|
Vægt |
|
|
|
|
|
Her uden ben. |
![Svinekam](images/svin_kam_overside.jpg)
![Svinekam](images/svin_kam_underside.jpg) |
![](../../images/hvid_10x10.gif) |
![](../../images/hvid_10x10.gif) |
Kendetegn |
Fedtmarmoreret, men mere magert kød end
ribbensteg. Bliver let tørt, hvis man ikke er meget
forsigtig. Tilbered
Sous Vide,
hvis muligt. |
Sæson |
|
Område |
|
Kvalitet |
|
Portionsstørrelse |
150 g |
Holdbarhed |
|
Tilberedning |
Steges hel |
Typisk ret |
Flæskesteg,
kamsteg med ferskner. |
|
|