Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
fisk frugt grøntsager kød mælkeprod kolonial andet  drikkevarer

Butterdej

Kager


Latin  
English  
Deutsch  
Francais   
Italiano  
Spaniol
Længde  
Vægt
Kendetegn Dej af mange lag smør (desværre oftest det ringere margerine) og hvedemel. Fås frossent oftest á 450 g.
Sæson
Område
Kvalitet
Portionsstørrelse 
Opbevaring Frost
Holdbarhed 3 måneder
Tilberedning Tøs op i stuetemperatur i ca. 30-45 min. Plader kan skilles ad med en kniv efter ca. 15 min. Hæver op ved bagning og bliver luftigt.
Typisk ret Indbagt fisk (f.eks. piroger) eller kød (indbagt oksefilet). Desserter med frugter, f.eks. æbletærte.
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2024  -  Opdateret 04-02-2024