|
Latin |
|
English |
Palm sugar |
Deutsch |
Palmenzucker |
Francais |
|
Italiano |
Zucchero di Palma |
Spaniol |
|
![](../../images/hvid_10x10.gif) |
|
Længde |
|
Vægt |
|
|
![Palmesukker](images/sukker_palmesukker_4klumper.jpg) |
![Palmesukker](images/sukker_palmesukker_1inderside.jpg) |
![Palmesukker](images/sukker_palmesukker_1yderside.jpg) |
![](../../images/hvid_10x10.gif) |
![](../../images/hvid_10x10.gif) |
Kendetegn |
Sødt, men ikke så skarpt sødt som melis,
mere honning- og brun farin-agtigt. Ofte som støbte
halvskaller som her. |
Sæson |
|
Område |
|
Kvalitet |
|
Portionsstørrelse |
|
Holdbarhed |
Næsten uendeligt hvis i tættillukket
beholder. |
Tilberedning |
|
Typisk ret |
Retter fra Thailand og Indonesien. |
|
|
|
|
|