Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
fisk frugt grøntsager kød mælkeprod kolonial andet  drikkevarer

Peber, hvid

Krydderier


Latin piper nigrum
English pepper
Deutsch pfeffer
Francais  poivre
Italiano pepe bianco
Spaniol
Længde
Vægt
Se også: Peber, sort
Hvid peber
Kendetegn Hårde, tørre. Er en anelse mildere end sort peber (ikke helt så modne som sorte pebre)
Sæson
Område
Kvalitet
Portionsstørrelse 
Holdbarhed Næsten ubegrænset i lukket beholder, bør først kværnes/stødes umiddelbart før brugen
Tilberedning Knuses/males - evt. hel i supper, fonde etc. (filtreres væk efter brugen)
Typisk ret Bruges som sort peber, men ofte i fiske-, kyllingeretter etc. hvor man ikke ønsker den sorte farve fra sort peber
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2024  -  Opdateret 04-02-2024