|
Latin |
|
English |
|
Deutsch |
|
Francais |
|
Italiano |
|
Spaniol |
|
![](../../images/hvid_10x10.gif) |
|
Længde |
|
Vægt |
|
|
![Perlespelt](images/korn_perlespelt.jpg) |
(10 g) |
![Perlespelt](images/korn_perlespelt_udsnit.jpg) |
![](../../images/hvid_10x10.gif) |
![](../../images/hvid_10x10.gif) |
Kendetegn |
|
Sæson |
|
Område |
|
Kvalitet |
|
Portionsstørrelse |
|
Holdbarhed |
Måneder tørt og tillukket. |
Tilberedning |
Udblødes 12-24 timer i koldt vand (evt. i
stedet overhældes med kogende vand 15 min). Koges i dobbelt mål vand i
20-25 min |
Typisk ret |
I stedet for pasta, ris eller kartofler.
Også gode kolde i salat. |
|
|
|
|
|