|
Latin |
|
English |
|
Deutsch |
|
Francais |
|
Italiano |
|
Spaniol |
|
![](../../images/hvid_10x10.gif) |
|
Længde |
|
Vægt |
|
|
![Ølandshvede, korn](images/korn_olandshvede.jpg) |
(10 g) |
![Ølandshvede, korn](images/korn_olandshvede_udsnit.jpg) |
![](../../images/hvid_10x10.gif) |
![](../../images/hvid_10x10.gif) |
Kendetegn |
Genfundet i 1995 (udviklet fra den gamle
art ølandsspelt). Har relativ blød glutenstruktur, så
brød ikke må efterhæve for længe. |
Sæson |
|
Område |
Norden |
Kvalitet |
|
Portionsstørrelse |
|
Holdbarhed |
Som korn: Årevis, hvis opbevaret tørt og
tillukket |
Tilberedning |
Males |
Typisk ret |
Ølandsflutes |
|
|
|
|
|